Byggnadssmide

Professionellt byggnadssmide för alla branscher

Välkommen till en kunnig och erfaren leverantör av stabilt, tåligt och flexibelt byggnadssmide. Vi tillverkar, levererar och monterar stålstommar, mindre detaljer och annat byggnadssmide för en rad olika branscher och syften.

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda ditt projekt inom byggnadssmide? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi med offertförslag eller vidare information.


Byggnadssmide

Erfarna och kunniga smeder

Vårt företag består av erfarna byggnadssmeder som levererar allt inom stålprodukter till byggentreprenörer i hela Sverige. Vi arbetar med stål och rostfritt stål i alla dess former och kan erbjuda ett brett utbud tjänster och produkter inom byggnadssmide – från färdiga stommar till mindre delar som exempelvis räcken. Vårt mål är att vara den bästa leverantören av byggnadssmide.

I vår moderna och välutrustade verkstad tar vi ett helhetsansvar för varje konstruktion, från framtagande av handlingar till montage och slutförande.

Varför byggnadssmide i stål

Att bygga i stål har många fördelar. Här följer några av dem:

  • Stål är ett starkt, tåligt och lätt material som klarar stora dimensioner.
  • Vi kan tillverka delar i vår verkstad som sedan färdigställs och monteras hos kunden, ett smidigt och ekonomiskt sätt att arbeta.
  • Byggnadssmide i stål erbjuder stora möjligheter att göra förändringar i en byggnad.
  • Stål fungerar mycket bra tillsammans med andra material. Trä, aluminium, betong – alla dessa material fungerar bra i kombination med stål.
  • Över hälften av allt stål som produceras kommer från skrot och belastar därför inte miljön särskilt.

Kvalitet inom byggnadssmide sedan starten

Vårt företag är synonymt med högkvalitativt byggnadssmide sedan starten. Våra kunder är i huvudsak företag inom byggbranschen, där vi kan stå till tjänst med många typer av tillverknings- och monteringsarbeten i stål och rostfritt stål. Vi erbjuder hela stommar av stål och en rad andra konstruktioner som pelare, räcken, galler – hos oss får du hjälp med kvalitativt byggnadssmide för de flesta syften.

I vår verkstad har vi utrymmet och maskinerna som behövs för att kunna erbjuda det mesta inom storskaligt byggnadssmide. Våra maskiner klippet, skär och bockar i stålet med stor precision. Alla våra anställda har erforderlig utbildning och certifiering och vi satsar dessutom på kontinuerlig fortbildning för att alltid vara i framkant inom gebitet och dessutom ha relevanta kunskaper inom säkerhet och arbetsmiljö.

Vi uppfyller alla högt ställda krav

När du beställer en produkt inom byggnadssmide är det mycket viktigt att tillverkare och leverantör som kan garantera att produkterna uppfyller alla de krav som finns kring bland annat hälsa, miljö och säkerhet. Detta innebär att produkterna är CE-märkta och godkända för leverans och användning inom EU.

Vi har de certifikat som ger oss rätt att testa och CE-märka våra produkter. Vårt byggnadssmide uppfyller alltså alla EU-krav och är därmed säkert att använda i ditt projekt. Vi innehar de certifikat som innebär att vi har rätt att testa och CE-märka våra produkter. Det innebär att de varor vi levererar till dig uppfyller alla EU:s krav och är säkra att använda i ditt projekt.

Flexibelt byggnadssmide för många olika behov

Anlitar du oss får du arbetet gjort enligt de höga krav och standarder som ställs på en stålkonstruktion. Byggnadssmide kan komma till nytta vid flera olika typer av behov. Vid ett bygge kan det behövas en stålpelare som håller upp tunga partier i den övriga konstruktionen. Eller du kanske behöver skydda dig mot stöld med hjälp av ett säkerhetsgaller. Då är det viktigt att gallret tål starkaste bultsaxarna och filarna på marknaden. Anlitar du oss för byggnadssmide kan du känna dig trygg i att du får oöverträffad kvalitet på arbetet.

När ditt byggföretag anlitar en entreprenör för byggnadssmide behöver du någon som kan sina saker och har lång erfarenhet. Dessutom behöver du någon som verkligen lyssnar, förstår vad du vill ha och kan omsätta dessa tankar – först på ritningsstadiet och sedan i realiteten. Du ska kunna få råd, tips och idéer som är baserade på kompetens och erfarenhet. När du anlitar oss för byggnadssmide får du allt detta – vi lyssnar på din idé, förstår vad du menar, ger dig en tydlig bild och genomför det med effektivitet och noggrannhet.

Vi sitter pricken över i:et i dina byggplaner

Med hjälp av vår stora kompetens inom byggnadssmide kan vi sätta pricken över i:et till dina byggplaner. En tålig stålkonstruktion eller ett stilrent och snyggt räcke. Arbetet tar lång tid att bemästra – därför bör du anlita oss om du är i behov av kvalitativt byggnadssmide. Från broar och skyskrapor till räcken och trappor – byggnadssmide i stål används i stora konstruktioner och i mindre detaljer över hela världen. Stål är ett unikt material av flera anledningar: det är formbart, har hög draghållfasthet, sträckgräns och god teknisk ledningsförmåga. Rostfritt stål är dessutom motståndskraftigt mot korrosion. Det går att ta fram många olika typer av stål som är avsett för olika användningsområden där det finns behov av olika egenskaper. Vi kan erbjuda det mesta inom stål och byggnadssmide.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av kvalitativt byggnadssmide till ditt bygge.

Allt ditt byggföretag behöver inom byggnadssmide