Stålkonstruktioner

Stålkonstruktioner för alla branscher

Välkommen till en kunnig och erfaren leverantör av tåliga och flexibla stålkonstruktioner för byggföretag. Vi tillverkar, levererar och monterar stålstommar och andra stålkonstruktioner för en rad olika branscher och användningsområden.

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda ditt byggprojekt när det handlar om stålkonstruktioner? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi med offertförslag eller vidare information.


stålkonstruktion

Erfarna och kunniga stålexperter

Vårt företag består av erfarna stålexperter som levererar allt inom stålprodukter till byggentreprenörer i hela Sverige. Vi arbetar med stål och rostfritt stål i alla dess former och kan erbjuda stålkonstruktioner i alla storlekar – från färdiga stommar till mindre delar som exempelvis räcken. Vårt mål är att vara den bästa leverantören av stålkonstruktioner.

I vår moderna verkstad tar vi ett helhetsansvar för varje stålkonstruktion, från framtagande av handlingar till montage och slutförande. Anlitar du oss så får du en leverantör som du kan prata med och som garantera ett snabbt resultat med högsta kvalitet.

Vi motsvarar högt ställda krav

Under många år i stålbranschen har vi utvecklat breda kompetenser som gör att vi med råge kan motsvara de högt ställda krav som ställs på moderna stålkonstruktioner. Vi har kunder inom en rad olika branscher.

Varför stålkonstruktioner?

Att bygga i stål har många fördelar. Här är några av de viktigaste:

  • Det är ett starkt och lätt material som klarar stora dimensioner.
  • Produktion av delar kan ske hos oss för att färdigställas och monteras hos kunden, ett kostnadseffektivt sätt att arbeta.
  • Stålkonstruktioner erbjuder stora möjligheter att utföra eventuella framtida förändringar i en byggnad.
  • Stål fungerar mycket bra i samverkan med andra material. Trä, aluminium, betong – alla dessa material fungerar bra i kombination med stål.
  • Över 50% av allt stål som produceras kommer från skrot och belastar därför inte miljön i någon större utsträckning.

Kvalitet i varje led

Oavsett om du är i behov av nytillverkning, ombyggnationer eller reparationer på en stålkonstruktion kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder en helhetstjänst som har högsta kvalitet i varje led. Våra kunder ska alltid känna sig trygga i att vi utför alla arbeten enligt gällande kvalitets- och miljöcertifieringar.

Vi erbjuder allt under samma tak

Vår största styrka när det handlar om stålkonstruktioner är att vi kan erbjuda allt under samma tak i en nära dialog med varje kund. Med lång erfarenhet, stora kunskaper och moderna maskiner kan vi skapa skräddarsydda lösningar helt enligt dina behov. Inga projekt är för stora eller för komplicerade för oss.

Du kan alltid ställa frågor till oss – vi finns till hands under hela projektet, från första mötet till att produkten är färdigmonterad och klar att användas.

I vår stora och moderna verkstad kan vi ta fram stålkonstruktioner som byggföretag och andra aktörer behöver för att uppföra moderna byggnader, exempelvis industribyggnader, maskinhallar, förrådslokaler och annat. 

Stål för många olika behov

Våra stålkonstruktioner är mycket bra för industribyggnader, sportanläggningar, lantbruksanläggningar . Vi hjälper dig hela vägen från planering till färdig konstruktion. Konstruktionerna innefattar balkar, pelare, stommar, räcken – kort sagt allt som behövs för att uppföra en större stålkonstruktioner med många separata delar.

Som erfarna yrkesutövare inom byggsmide lägger vi alltid mycket stor vikt vid ett gott hantverk. Det innebär att varje beståndsdel ska hålla högsta klass både när det handlar om form, funktion och hållbarhet. Detta fokus på alla detaljer märks alltid på slutresultatet och är anledningen till att har så många nöjda och trogna kunder.

Kompetenta och erfarna stålarbetare

Våra stålkonstruktioner innefattar det mesta: balkar och pelare till stålstommar och balkongräcken. Alla våra konstruktioner är producerade av certifierade svetsare enligt SS-EN 1090-1 EXC 1, EXC 2 & EXC 3. Vi är dessutom kvalitets- och miljömedvetna i varje steg av vår verksamhet. Byggprojekt blir mer och mer komplex. Många leverantörer skall samordnas och tidspressen är stor. Då blir det en stor utmaning att hålla budgeten och leverera med kvalitet.

Att som byggare jobba med rätt underleverantörer är då grundläggande för att allt ska fungera.

Det är enkelt att jobba med oss

Vår målsättning är att alltid arbeta med fokuset att byggare skall lyckas med sitt projekt. Det ska helt enkelt vara enkelt att jobba med oss. Vi arbetar alltid med stor framförhållning för att lösa problem som alltid tenderar att dyka upp på vägen.

Vårt mål är att bli den bästa underleverantören för ett byggföretag med behov av de bästa stålkonstruktionerna.

Är din verksamhet i behov av en stålkonstruktion? Välkommen att kontakta oss – vi ger ditt projekt en stabil stålgrund att stå på.Den bästa tänkbara starten på varje byggprojekt!

Certifierade stålkonstruktioner för byggföretag