Om oss

Erfarenhet och kunskap inom stål

Välkommen till ett familjeföretag i två generationer som har växt starkt och har en flexibilitet som gör att vi snabbt kan anpassa oss till kunder av alla sorter.

Företaget är en stålbyggare med entreprenörer i Stockholm och hela Mälardalen som kunder. Vi arbetar med stål och rostfritt i alla dess former – från de stora konstruktionerna till mindre som exempelvis räcken.

Vi tar helhetsansvar för alla uppdrag

I vår moderna och tekniskt välutrustade verkstad tar vi ett helhetsansvar för varje uppdrag, från ytbehandling till montage. Vi kan genom samarbeten med verkstäder och företag runt om i Europa få fram stora mängder stål och parallellt tillverka vad som behövs på hemmaplan. Detta gör att vi har full kontroll på alla aspekter av våra uppdrag. Vi kan få arbetet utfört snabbt utan att någonsin tumma på kvaliteten.

Vi arbetar hårt för att alla byggare som anlitar oss ska lyckas med sina projekt till hundra procent. Därför ska det vara enkelt att arbeta tillsammans med oss. Vi arbetar alltid med stor framförhållning för att kunna lösa alla problem som uppstår på vägen.

Vi siktar på att bli den bästa underleverantören

Vår vision är att bli den bästa underleverantören och att så många byggföretag som möjligt ska anlita oss inom våra verksamhetsområden.

Byggprojekt blir alltmer komplexa, det är många leverantörer, entreprenörer och hantverkare som ska samordnas under hård tidspress. Därför är det av största vikt att anlita leverantörer av allra högsta klass. Vi kommer alltid att göra det där lilla extra för dig som är byggare.

Stålstomme

Vi är certifierade enligt EN 1090-1, EXC1, EXC2 & EXC3 för både stål och rostfritt.