Svetsreparationer Entreprenadmaskiner

Laga på plats eller i verkstad

Vi utför ​​svetsreparationer av till exempel skopor, containrar, flak, krossverk och entreprenadmaskiner. Det mesta som går att svetsa kan vi laga. Vill du kan vi även lämna referenser på tidigare arbeten från nöjda kunder.

Behöver du någon annan typ av stålarbete så finns vi tillgängliga i hela Mälardalen för alla typer av stålkonstruktioner. Vi är certifierade och har lång erfarenhet inom konstruktion- och byggbranschen. Kontakta oss idag för reparationssvetsning!


svetsreparationer Skopa

För allt som behöver reparationssvetsas

När man arbetar med maskiner är det oundvikligt att de utsätts för ett visst slitage. Det är inte ovanligt att delar av maskinen går sönder efter att ha använts ett tag. Som tur är går mycket att laga. Vi kan komma ut till din arbetsplats och reparationssvetsar den delen av maskinen som är trasig. Behövs mer omfattande reparationer kan vi hämta delen som behöver lagas och ta med den till vår verkstad, reparera den där och sedan återlämna den dit du finner lämpligast.

Kontakta oss för offert så återkommer vi så snart vi har möjlighet!

skopa entreprenadmaskin

Undvik onödiga uppehåll i bygget

När något går sönder så innebär det att hela produktionsplanen stoppas upp och omkullkastas. Det är både enerverande och kostsamt. Undvik långa produktionsstopp genom att snabbt laga maskinen på plats. Vi finns tillgängliga och kan omgående vara där maskinen befinner sig och utföra reparationen. Vårt kontor ligger i Vällingby men vi utför jobb i hela Mälardalen.

Ta hand om dina verktyg och maskiner

Om du tar hand om dina verktyg och maskiner kommer de hålla längre och fungera bättre när du använder dem i ditt arbete. Stora maskiner av stål och metall är en investering som är värd att ta hand om. Våra svetsare är skickliga och effektiva och hanterar även de tuffaste utmaningar

stor skopa reparerad entreprenadmaskin

Certifierade stålkonstruktioner för byggföretag